Blogs


Notices

Malware

Old 12-17-2009, 08:09 PM
  # 1 (permalink)  
Member
Thread Starter
 
Helenlee's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: NSW, Australia
Posts: 195
Malware

That awful Malware warning is back AGAIN. Is this something to do with me using a Mac or does everyone have the same problem with this? I downloaded 2 of the anti-Malware packages recommended last time I posted about this, but they didn't help - I still got the warning. Am I doing something wrong?
Helenlee is offline  
Old 12-17-2009, 11:06 PM
  # 2 (permalink)  
Member
Thread Starter
 
Helenlee's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: NSW, Australia
Posts: 195
And now it's miraculously vanished!!!
Helenlee is offline  
Old 12-17-2009, 11:08 PM
  # 3 (permalink)  
Member
 
KeepPedaling's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 594
I had it too and have a Mac. And it's gone now.
KeepPedaling is offline  
Old 12-17-2009, 11:15 PM
  # 4 (permalink)  
Administrator
 
Dee74's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Australia
Posts: 193,695
Blog Entries: 1
MG zapped it. All is well.

D
Dee74 is offline  
Old 12-18-2009, 05:39 AM
  # 5 (permalink)  
Member
 
Sober25's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tennessee
Posts: 128
I haven't had the problem since the maintenance. I have a PC.
Sober25 is offline  

Currently Active Users Viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT -7. The time now is 03:35 PM.